Flytta med Stjärnexpressen  
         
 

Kontorsflytt

Vi har genom åren jobbat med de flesta typer av flyttningar åt företag och andra organisationer. Allt ifrån omflyttningar av enstaka arbetsplatser till kontor med hundratals arbetsplatser.

Har ni några frågor eller vill beställa, vänligen kontakta oss på telefon 011-12 80 47 eller använd kontaktformuläret.
Vill ni ha en offert ber vi er ringa oss för att bestämma tid för ett besök.

Allmänna villkor kontorsflytt - Kontor 2003

Packning

Om ni önskar kan vi hjälpa er med att packa. Våra packmästare jobbar effektivt och ser till att det är ordentligt packat så att sakerna inte går sönder. Vill ni packa själva får ni låna kartonger kostnadsfritt av oss.

Montage

Vi kan hjälpa er med att montera och demontera möbler och väggfast utrustning. Vår personal kan även koppla ur och in datorarbetsplatser.

Omflyttningar

Mindre omflyttningar sker regelbundet i många företag, det kan röra sig om personal som byter kontor eller omflyttning för att någon del av kontoret ska renoveras. Anlitar ni oss för att hjälpa er går det snabbt och smidigt och ni riskerar inte att någon i er personal skadar sig.

Tunggods

Vid transport av tunga föremål är det viktigt att minimera risken för skador, både på personal, gods och omgivning. Vi kan hjälpa er med flytt av dokumentskåp, kassaskåp, datarack och maskiner. Även transporter av saker som värmepumpar och värmepannor utför vi regelbundet.

Evakueringar

Genom åren har vi jobbat med många fastighetsbolag och genomfört evakueringar i samband med ombyggnationer. Exempelvis så har gjorde vi alla flyttningar vid ombyggnationen av Guldringen och Silverringen i Norrköping, ett projekt som omfattade ca 1000 flyttningar av lägenheter över flera år.